All deleted tweets from politicians

Татко и сопруг, Македонец, граѓанин, човек. Retweet NOT endorsement.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Заедно против Заевизмот!! Ќе си паднете. ◽◽◽ Споделете. Нека горат телефоните. : )) https://t.co/fuuy7Azy3y

RT @Z0KIP0KI: RT @Z0KIP0KI: Сечеле дрвја за да се гледал билбордот , абе вие не сте нормални ◽ https://t.co/SRTofchj37

RT @OficialZaev: RT @OficialZaev: Tank you for wish hapybrday to posision

Блескаме??? Македонија се дави во КАЛ. Фијаско на власта. За Македонија БЕЗ кал‼️ Постирајте слики од вашите општини. 🇲🇰 Споделете. ✅ https://t.co/I2xHoOqcu9

Блескаме??? Македонија се дави во КАЛ. Фијаско на власта. За Македонија БЕЗ кал‼️. Постирајте за слики од вашите општини. 🇲🇰 Споделете. ✅ https://t.co/hCByjjVerk

RT @LunaBojar: ? Криминалците се крстат во😍 - Ретрограден Меркур за спас од затвор - Заев нема да ги пушти низ вода - Суд. Димишкова дека Рашковски нема да има расипани заби во дом. притвор - Адв. Васил Димишков дека Рекет ќе стигне во Струмица преку Кичеец - Магичните прсти на Лазе Велков https://t.co/0ynDQ4g7El

Заев рече почнуваме преговори во декември. Меркел вели “не се можни брзи решенија”. Кој е подобро информиран? Меркел или Заев? : )) https://t.co/faS8Jq40sD

Важно го избркаа докторот што ја сликаше таблата… https://t.co/1SKqf9kNjB

Оставка за најнеспособната министерка во историјата. Децата СЕУШТЕ немаат свидетелства. Што да се коментира понатаму? Имало војни, кризи, ембарго, вонредни состојби… Учениците ги добивале свидетелствата во ЈУНИ. А сега? https://t.co/57W98XSsGH

Поздрав и благодарност до Sebastian Kurz, премиер на Австрија 🇦🇹 за помошта околу пожарите. 👍👍👍 И, нека се посипаат со пепел сите оние кои правеа хајка против него кога зборуваше на митинг на ВМРО-ДПМНЕ. https://t.co/t4kDhSwhF7