All deleted tweets from politicians

#Macedonia #Macedonian #Documentaries, rare videos & docs, old #commercials, folk #songs, stories. Видео за секоја пригода... и непогода

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @Lazarevska39: RT @Lazarevska39: Добифме пратка од ЕУ Толку https://t.co/WxnKJRJEyx

На страната на правдата, на страната на Македонија! – ВМРО-ДПМНЕ го објави првиот политички спот за овие избори youtu.be/3MO5ajz2WiU

ТВ ДУЕЛ ЗАЕВ - МИЦКОСКИ youtube.com/watch?v=chss8W…

Пред извештаите на Прибе-Мибе, за Македонија поубави извештаи пишуваа нас. Најважните извештаи на конзулите и патописците од Македонија - Документарен филм [ЕП01]. Гледајте Македонски документарни филмови 🇲🇰🇲🇰🇲🇰 youtube.com/watch?v=w_Vg1R…

At International Court of Justice (#ICJ) @CIJ_ICJ, the principal judicial organ of the @UN, #justice was on our side against Greece in 2011. #NATO, #EU #USA ignored this. Pressure against #Macedonia lead to installation of Zoran Zaev's puppet gov. youtu.be/HJu2XdBhhVE

Македонското прашање во политиката на Руската Империја [ЕП01] #Macedonia #RussianEmpire #старидокументарци @Russian_Emb_MKD youtu.be/c1tUCDr6XLQ

Вчера се одбележаа 641 година од Маричката битка во која загина Кралот Волкашин и неговиот брат, деспотот Јован Углеша во борба против Отоманското царство. Во Прилеп остана да владее Кралот Марко. Вратата за освојување на #Макдонија беше отворена youtube.com/watch?v=5JPYqf…