All deleted tweets from politicians

Opstina Karpos (Municipality of Karposh)

Follow

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

3 people followed me // automatically checked by fllwrs.com

one person followed me // automatically checked by fllwrs.com

6 people followed me // automatically checked by fllwrs.com

RT @SokolTurnir: Со големо задоволство ви најавуваме дека и оваа година, главен покровител на XVIII меморијален турнир во мал фудбал "Оливер Соколов- Сокол" останува @opstinakarpos , како и @vlt_dvlm . Огромна благодарност за поддршката и довербата⚽️🔴⚪🍹 #сокол https://t.co/PsASJWDgkX

4 people followed me // automatically checked by fllwrs.com

9 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com

one person followed me // automatically checked by fllwrs.com

10 people followed me // automatically checked by fllwrs.com

5 people followed me // automatically checked by fllwrs.com