All deleted tweets from politicians

RT @ArsZek: Ме интересира кој кому се јавил? Во недела попладне. И од кога тоа НАТО ГенСек им честита на партијски лидери, при живи-здрави Техно-Премиери и Министри за Одбрана. Исто, како тоа Јенс спомнува Р. Северна Македонија, а потоа збори за “капацитет на македонскиот народ”?!