All deleted tweets from politicians

Почесен Претседател на ВМРО-ДПМНЕ / Honorary President of @VMRO_DPMNE

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

RT @MickoskiHM: Можеби некогаш со различни ставови, но ВМРО и Македонија е она што не обединува, иако тоа во ова време ни ги зголемува страдањата. Со вас, и сите други кои што се под прогон, со целиот народ до финална победа на деспотот и ова зло. ЗА МАКЕДОНИЈА! https://t.co/AJhfAMGIVi

Nikola Gruevski (unknown) tweeted :

Груевски: Нема да го изневерам народот и нема да гласам за уставни измени youtu.be/HneD0Jg2bM0

Nikola Gruevski (unknown) tweeted :

Претседателот Никола Груевски, заедно со премиерите од Балканот вчера со еврокомесарите за преговори и за... fb.me/4tY7Ul132