All deleted tweets from politicians

Politician, Vice President of VMRO DPMNE Macedonia, center-right and conservative

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Минималната кошничка во Македонија изнесува 34 400 денари! Со македонските плати не може да се купи тоа што е минимум и основно за семејствата. Мора да ставиме крај на економското опустошување во кое што малкумина се богатат, а цел народ осиромашува. https://t.co/wGhEjifnIc

Поздрав до Фонд за инивации :) ќе одговарате! https://t.co/O00J7oxgoN

RT @jmclghln: ...Macedonia poll: District 5 -1008 voters- VMRO 31% SDSM 28% DUI 5% AA 4% DPA 1% other 0% undecided 31%; District 6 -1019 voters- VMRO 12% SDSM 17% DUI 26% AA 20% DPA 3% other 0% undecided 22%. Large undecided among voters, but VMRO in lead.

RT @jmclghln: This past year we have been doing polls in Macedonia in cooperation with VMRO DPMNE Our just completed district polls show they can win 15th July elections lead in 5 of 6 districts: District 1 1005 voters VMRO 28% SDSM 25% DUI 6% AA 4% DPA 1% other 1% undecided 35% ...

RT @jmclghln: ....Macedonia poll District 2-991 voters-VMRO 26% SDSM 24% DUI 9% AA 7% DPA 1% other 1% undecided 32%; District 3-967 voters-VMRO 39% SDSM 32% DUI 0% AA 0% DPA 0% other 0% undecided 29%; District 4-975 voters-VMRO 38% SDSM 33% DUI 0% AA 0% DPA 0% other 1% undecided 28%;..

Продолжуваме со средби во интерес на Македонија. Остваривме средба со @davidmcallister, Претседател на Комитетот за надворешни работи на Европскиот парламент и потпретседател на германската ЦДУ. Силно се бориме за евроинтеграциите на Македонија! https://t.co/pokr2XOmEz

Денес сме на Политичкото Собрание на Европската Народна Партија @EPP , а имаме средби и во Комисијата за надворешни работи и безбедност на ЕУ. Секогаш во интерес на Македонија! https://t.co/vxYut6AcCt

Денеска заедно со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ @MickoskiHM и меѓународниот секретар @TimcoMucunski остваривме средба со @MCampomenosi, шеф на делегацијата на партијата Лега на Матео Салвини во Европскиот парламент. Продолжуваме со средби во интерес на Македонија! https://t.co/MwFk5A3kK4

Честитка за 31-от роденден на ВМРО-ДПМНЕ од Генералниот секретар на ЕПП, @TonoEPP . Европската народна партија ги обединува најголемите центар-десни и конзервативни партии од Европа, а ВМРО-ДПМНЕ е полноправен член. Силната поддршка значи многу пред претстојните избори. https://t.co/wpvUz8mgOX

Еднаш УМС секогаш УМС! Во Битола со новата енергија на ВМРО-ДПМНЕ и Македонија! Доаѓаат промените! https://t.co/LOD8zBQbGO